joi, 14 ianuarie 2010

Cosmetice pentru mamici si pitici- si nu numai!!


Gama Bella B este o linie de produse naturale care ofera solutii pentru problemele aparute in timpul sarcinii,alaptarii si dupa; Bella B utilizeaza ingrediente naturale, testate clinic pentru a mentine curatenia si aspectul natural al pielii; nu contine parabeni-conservanti artificiali, petrol, lanolina sau alti compusi prezenti in alte produse cosmetice, ceea ce o face perfecta si pentru pielea sensibila a bebelusului.



Pentru mamici:

Bella B crema pentru picioare
O solutie ideala pentru revitalizarea picioarelor obosite, nu numai pentru mamici ci pentru oricine care simte nevoia unei relaxari. Se aplica o data sau de doua ori pe zi.
pret: 9 eur



Bella B tummy honey cream

Include ingrediente cheie pentru atenuarea vergeturilor aparute, precum un extract dintr-o planta unica care reduce vergeturile intr-un procent de 30-50%; contine deasemenea ingrediente care previn formarea vergeturilor si atenueaza mancarimile suparatoare cauzate de cresterea in volum;pastreaza pielea elastica si hidtratata cateva ore. Contine: unt de cacao, unt de shea, ulei de masline,ulei de susan, aloe vera, ulei din germeni de grau, ulei de avocado, jojoba, vitamina C, B5, D3, E. Se va utiliza de 2 ori pe zi pentru a obtine cele mai bune rezultate.


pret: 10 eur.









Spuma pentru curatat fata

Acneea este o problema frecvent intalnita in timpul si dupa sarcina; spuma pentru curatat de la Bella b contine ulei de arbust de ceai si ingrediente organice pentru curatarea delicata a fetei si pentru a minimiza acneea.
pret: 8 eur










Spuma fortifianta pentru par


O alta problema frecvent intalnita mai ales in timpul alaptarii este subtierea si fragilitatea parului; spuma Bella B cu proteine ajuta la stoparea caderii parului si intarirea lui; nu contine ingrediente nerecomandate in timpul sarcinii si alaptarii, precum niacin si minoxidil.
pret: 10 eur











Crema pentru sani

Este o perfecta alternativa a lanolinei,contine cocos si unt de mango in proportii adecvate pentru inmuierea si vindecarea ranilor din timpul alaptarii. Nu contine parabeni, este sigur 100% pentru bebelus.


pret: 10 eur














Crema corp
Imbunatateste elasticitatea pielii si combate celulita; este ideala pentru zonele care necesita atentie speciala; intra bine in piele, lasand-o supla si fresh.


pret: 13 eur








Bella B tummy honey butter

Acest unt este solutia optima pentrru prevenirea vergeturilor noi prin mentinerea elasticitatii si umiditatii pielii; contine numai ingrediente naturale, fara apa,petrol sau lanolina precum si ingrediente anti-mancarime pentru a burtica in continua crestere.Nu lasa senzatia de gras pe piele dupa utilizare si, spre deosebire de alte produse din aceeasi categorie nu contine nici apa care in ultima instanta ususca pielea, nefiind ideala pentru mentinerea elasticitatii pielii pe perioade lungi. Are un usor miros de unt de cacao, contine unt de cacao, unt de shea, miere, ulei de germeni de grau, ulei de masline, avcocado, jojoba, susan si aloe vera.


pret: 10 eur











Pentru bebelusi:






Bella B honey bum

Perfecta pentru funduletul sensibil al bebelusului; contine oxid de zinc pentru a crea o bariera impotriva iritatiilor.
pret: 7 eur







Sampon pentru nou nascuti

O problema comuna a bebelusilor este pielea uscata sau descuamata si asa numitele "cojite"; acest sampon rezolva problemele utilizand numai ingrediente organice.

pret: 8 eur













Spumant de baie

Acest spumant este deliciul copiilor; are un miros fresh, ingrediente naturale si formula "fara lacrimi".
pret: 14 eur









Crema silk&honey baby

Special conceputa pentru pielea sensibila a bebelusilor, lasa pielea catifelata si fresh;neiritativa si hipoalergenica;ideala chiar de la nastere.

pret: 6 eur











Gel de dus si sampon baby

Un must have in ingrijirea bebelusului;formula "fara lacrimi" face din baie o distractie garantata.

pret: 9 eur
















Crema protectie solara baby
Cu SPF 40+ aceasta crema este ideala pentru pielea fina a bebelusilor si nu contine ingrediente de protectie solara ce ar putea dauna; Contine ingrediente organice si nu are arome artificiale.




pret:15 eur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu