miercuri, 13 ianuarie 2010

jucarii pentru cei mici- 0+


Vand jucarii originale Lamaze pentru toate varstele.
Livararea este gratuita pentru Bucuresti, plata la primirea comenzii.

Categorii de varsta:

0 luni + :


Elefantelul
Do!Re!Me! O nota diferita este cantata de cate ori se apasa fiecare labuta.Este insotit de o carte de cantece si un miros placut de vanilie.
varsta: 0-24 luni
pret: 20 eur


Printesa Sophie


Printesa isi tine bijuteriile in mana pentru a se juca bebelusul cu ele, iar coloritul variat si contrastant ii mentine interesul viu pentru jucarie.

varsta: 0+

pret: 11 eur
















Lamaze ride and play car shade


Se fixeaza pe geamul masinii, protejand impotriva soarelui si oferind totodata o distractie pentru bebelus; albinuta, fluturasul si buburuza o sa-l tina pe copilas ocupat tot drumul.


varsta: 0+
pret: 20 eur















Viermisorul muzical
Fiecare segment are o textura diferita si scoate sunete diferite; daca se apasa capul viermisorul canta o melodie; are o lungime de aprox 60 cm.
varsta: 0 +
pret: 19 eur










Lullaby player

Contine 4 programe de cantecele, de la sunete naturale la cantece de leagan; poate fi activat de voce pentru a porni automat la plansetul copilului; contine lumini linistitoare pentru somnul de noapte; poate fi atasat de patut sau de o masa.Bateriile AA nu sunt incluse.
varsta: 0+
pret: 28 eur














Lamaze spin & explore garden gym

A fost selectata drept jucaria anului 2007;este importanta pentru dezvoltarea nou-nascutilor, moale si confortabila, cu jucarii ascunse si culori vii; indepartati suportul dupa ce bebelusul trece de 5 luni.
varsta: 0+
pret: 40 eur






Lamaze octotunes

Bebelusul va fi incantat sa descopere melodiile de pe fiecare din tentaculele acestei vesele caracatite; fiecare tantacula are o culoare diferita iar texturile il vor invata pe cel mic sa descopere noi senzatii tactile.
varsta: 0+
pret: 25 eur












Lamaze dream screen

Calmeaza-ti bebelusul intr-un somn odihnitor!

Lamaze dream screen canta muzica linistitoare si proiecteaza scene din natura menite sa-l relexeze pe bebe; este usor de activat, atat pentru mama cat si pentru bebe; muzica se poate customiza cu ajutorul unui MP3 player. Bateriile nu sunt incluse.
varsta: 0+
pret: 35 eur

Un comentariu: